Wellness & Spa

Pishinë

Në pishinën tonë të brendëshme në bodrumin e hotelit ju mund vërtetë të shijoni notin festiv. Nëse dielli shkëlqen ose bie shi, në hotelin tonë me pishinë të brendëshme do të thotë që ju mund të keni argëtim në ujë. Noti është një nga llojet e sporteve të shëndetshëm. Lëvizje të qëndrueshme dhe efekt të mirë balancimi në të gjithë trupin . Pishina jonë është vendi ideal për not, të pushoni me familjen, ose thjesht të relaksoheni në një mjedis të qetë.

Çmimet për shërbimet

Falas: Pa pagesë shërbimet Spa për mysafirët tanë
Vizitorët: Për vizitorët jashtë hotelit shërbimet janë të pagueshme (për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, 7 euro)
Fëmijët: Për fëmijë nën 12 vjec, 3 euro

Sauna

Sauna siguron ngrohje të thatë në një dhomë druri nga një sobë. Soba nxeh gurët, të cilat rrezatojnë nxehtësi në të gjithë dhomën. Një sauna mund të ketë sasi të vogël të avullit kur uji është derdhur mbi gurë të nxehtë, por niveli i lagështisë zakonisht shkon në mes të 5 dhe 30%. Temperatura shkon nga 70 deri 100 gradë Celsius. Kjo është në thelb një version i thatë i hamami në një temperaure lartë. Nxehtësia hap poret dhe ndihmon pastrimin e trupit. Ajo ngre temperaturën e trupit më lart se normalja dhe stimulon sistemin imunitar. Nxehtësia u bën të djersoheni dhe relaksohuni, ulë pulsin tuaj dhe presionin e gjakut duke shkaktuar që enët e gjakut të zgjerohen. Një seancë në sauna ju ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve dhe të relaksoni muskujt.

Çmimet për shërbimet

Falas: Pa pagesë shërbimet Spa për mysafirët tanë
Vizitorët: Për vizitorët jashtë hotelit shërbimet janë të pagueshme (për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, 7 euro)
Fëmijët: Për fëmijë nën 12 vjec, 3 euro

Hamami Turk

Një banjo turke është antidot ideal për të gjithë tensionet e ndërtuara gjatë ditës së punës, të larguarit e çdo lloj stresi. Ndjenja e mirëqenies gjeneruar nga banja me avull nuk është e limituar vetëm në anën psiqike.

Çmimet për shërbimet

Falas: Pa pagesë shërbimet Spa për mysafirët tanë
Vizitorët: Për vizitorët jashtë hotelit shërbimet janë të pagueshme (për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, 7 euro)
Fëmijët: Për fëmijë nën 12 vjec, 3 euro

Regjistrohu Newsletter tonë