Пратете порака

Наша Адреса

 • Адреса
  Шар Планина, 1220 Тетово, Македонија
 • Е-маил
  info@hotelscardus.com
 • Телефон
  +389 44 361 228

  +389 76 259 806

Зачленете се во нашиот хотел