СОБИ

 • 1 двокреветна соба + екстра кревет
 • Ова луксузна соба има доволно место до 3 лица
 • Една бања е опремена со огледало, тоалет, мијалник и туш
 • Wi-Fi пристап во сите простории вклучувајќи: соби, ресторан и чекалницата
 • 1 двокреветна соба, детска соба (2 кревети, 4 лица)
 • Ова луксузна соба има доволно место до 4 лица
 • Една бања е опремена со огледало, тоалет, мијалник и туш
 • Wi-Fi пристап во сите простории вклучувајќи: соби, ресторан и чекалницата
 • Двокреветна соба + простор за деца (2 кревети) + дневна соба + балкон
 • Ова луксузна соба има доволно место до 5 лица
 • Една бања е опремена со огледало, тоалет, мијалник и туш
 • Wi-Fi пристап во сите простории вклучувајќи: соби, ресторан и чекалницата
 • Двокреветна соба + 2 деца соба со два кревети + 1 дополнителен кревет
 • Ова луксузна соба има доволно место до 8 лица
 • Две бањи се опремени со огледало, тоалет, мијалник и туш
 • Wi-Fi пристап во сите простории вклучувајќи: соби, ресторан и чекалницата

Зачленете се во нашиот хотел