Стандардна Соба

Стандардна Соба

  • 1-3 Гости
  • Сопствена бања
  • Wi-Fi
  • СПА услуги
  • Регистрација: 14:00 - 00:00
  • TV со рамен екран
  • Доручек до 12 часот

Зачленете се во нашиот хотел