Junior Апартман

Junior Апартман

  • 1-4 Гости
  • Сопствена бања
  • Сопствена кујна
  • Wi-Fi
  • СПА услуги
  • Регистрација: 14:00 - 00:00
  • TV со рамен екран
  • Доручек до 12 часот
  • Собна услуга

Зачленете се во нашиот хотел