Апартман

Апартман

  • 5 Гости
  • Сопствена бања
  • Сопствена кујна
  • Дневна соба + балкон
  • Wi-Fi
  • СПА услуги
  • Регистрација: 14:00 - 00:00
  • TV со рамен екран
  • Доручек до 12 часот
  • Собна услуга

Зачленете се во нашиот хотел