VIP

Price from 7675 den per Night

VIP

2 apartamente

Instructions

Double room + 2 children room with two beds + 1 additional bed
The luxurious bed has enough room for up to 8 persons 2 bathrooms generally containing a mirror, toilet, sink and a shower
Free WIFI connection in all places which include: rooms, restaurant and waiting space

Instructions

Double room + 2 children room with two beds + 1 additional bed
The luxurious bed has enough room for up to 8 persons
2 bathrooms generally containing a mirror, toilet, sink and a shower
Free WIFI connection in all places which include: rooms, restaurant and waiting space

Instructions

Double room + 2 children room with two beds + 1 additional bed
The luxurious bed has enough room for up to 8 persons
2 bathrooms generally containing a mirror, toilet, sink and a shower
Free WIFI connection in all places which include: rooms, restaurant and waiting space

Instructions

Dhomë dyshe + 2 dhomë për fëmijë me dy krevate + 1 krevat shtesë
Shtrati luksoz ka vend të mjaftueshëm për deri në 8 persona
2 banja në përgjithësi që përmbajnë një pasqyrë, tualet, lavaman dhe një dush
Lidhje pa pagesë WIFI në të gjitha vendet që përfshijnë: dhoma, restorant dhe hapësirë pritjeje

Instructions

Dhomë dyshe + 2 dhomë për fëmijë me dy krevate + 1 krevat shtesë
Shtrati luksoz ka vend të mjaftueshëm për deri në 8 persona
2 banja në përgjithësi që përmbajnë një pasqyrë, tualet, lavaman dhe një dush
Lidhje pa pagesë WIFI në të gjitha vendet që përfshijnë: dhoma, restorant dhe hapësirë pritjeje

amenities

  • Air conditioner
  • Hair Dryerr
  • Smart TV
  • King size bed
  • Breakfast Included
  • Bathtub
  • Space

House Rules

CHECK IN
14:00 - 00:00
CHECK OUT
11:00